Disputationer

Nyhet: 2016-08-26

Den 20 maj försvarade Erik Rönmark sin avhandling med titeln "The association between eczema, asthma and rhinitis - Population studies of prevalence and risk factors among adult". Opponent var prof. Allan Linneberg, Köpenhamns Universitet.

Den 10 juni försvarade Taral Lunavat sin avhandling med titeln "Extracellular Vesicles and RNA Interference in Tumors". Opponent var professor Raghu Kalluri, University of Texas, MD Anderson Cancer Centre.

Erik och Taral var den nionde respektive tionde doktoranden som disputerade sedan Krefting Research Centre bildades.

Stort grattis till er båda!

AV: Cecilia Lässer

Sidansvarig: Eva-Marie Romell|Sidan uppdaterades: 2017-11-08