Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Nya exosomartiklar från Krefting Research Centre

  [2016-08-29] Tre nya exosomartiklar från Krefting Research Centre har blivit publiceraade under sommaren. Två originalartiklar i Journal of Translational Medicine and Biomaterials och en översiktsartikel i Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - General Subjects.

 • Internetkurs om extracellulära vesiklar

  [2016-08-26] Ny gratis internet-kurs om extracellulära vesiklar

 • Disputationer

  [2016-08-26] Två nya doktorer på Krefting Research Centre!

 • Ny artikel från Krefting Research Centre

  [2016-08-09] I en ny studie från Krefting Research Centre har forskare för första gången identifierat ett mikroRNA (molekyler som styr genuttryck) som har förmågan att reglera funktionen hos en nyligen upptäckt celltyp som kallas ILC2. Dessa celler har de senaste åren blivit starkt associerad med uppkomsten av allergi och astma.

 • Stipendier

  [2016-01-27] Krefting Research Centre utlyser stipendier för studier i astmasjukdomens epidemiologi, för studier om de inflammatoriska mekanismerna bakom astma, samt för studier om betydelsen av nano-stora extracellulära vesiklar, exosomer, vid astma.

Fler nyheter

Kontaktinformation

Krefting Research Centre Göteborgs universitet

Box 424, 405 30 Göteborg

Sidansvarig: Eva-Marie Romell|Sidan uppdaterades: 2010-06-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?